OM MIG

Maria heter jag och bor i Oskarshamn vid den småländska kusten med närhet till både skogen och havet. Jag vistas gärna i naturen och då oftast med mig kameran för att fotografera allt fint som finns där.

Med hjälp av mina naturfotografier har jag skapat inspirations- och vägledningskortlekarna "Energikällan" och "Naturens Språk".

Under 2023 så föddes mitt senaste projekt, en kortlek med fokus att stärka självkänslan och/eller jobba med sitt inre barn. Det resulterade i "Du är Värdefull". (Kortlekarna finns att inhandla i min webbshop t.ex.)

 Jag vägleder även med hjälp av Tarotkort, utför Healing även på distans och skapar intutiva budskap tillsammans med kristaller.

Jag har sedan 2013 Reikihealing I, 2016 Reikihealing II som verktyg och sedan kompletterat med Andlig healing 2017.
2018/2019 Kristallhealing på distans hos "Kristallakademin".

Reikin öppnade för mig många nya dörrar. Mitt flöde i att lyssna mer inåt och vad mitt hjärta sa stärktes och även budskap och information från mina guider och universum blev tydligare. Det var efter första Reikikursen som min inspirationskortlek skapades. Flödet hjälpte mig i skaparprocessen.

När jag kompletterade med Andlig healing fick jag även kontakt med min healingguide. Han (upplever honom som maskulin energi) har alltid funnits med sedan dess oavsett om jag har en vägledningssittning med tarotkort, healingsession eller kristallbudskap, för healingen är en kärleksfull energi.

Kristaller har fascinerat mig hela mitt vuxna liv men det var först 2016 som jag tog tag i mitt intresse och gick en kristallhealingkurs. Kristaller är fantastiska verktyg och hjälpare i att boosta och stärka oss i det vi behöver i livet just nu och även framåt.

Sedan våren 2021 så arbetar jag även med "Läkande regression".
Det är en samtalsmetod där jag utifrån det du upplever, ställer frågor som leder dig mot det som din själ är redo att läka.

Ju mer jag jobbar med metoden, desto mer fascinerad och tacksam blir jag. Att få ta del när människor möter det som är redo att läkas är som magi. Ofta sätter sig upplevelser i kroppen på olika sätt och att gå till det som känns, att sätta ord på det som gör ont, gör att läkning sker.

Effekterna är olika, en del känner en lättnad mentalt, emotionellt men även kroppsligt. En del sover bättre, har lättare att tänka positivt på framtiden och ökad livsglädje.
En del kommer långt på ett tillfälle medan andra behöver flera gånger för att skala lager för lager.
Oavsett så sker något vackert, varje gång.

Min förhoppning med mina tjänster är att kunna hjälpa dig att hitta nya vägar, möjligheter och styrkor utifrån din nuvarande situation.

Välkommen att läsa mer om mina tjänster under fliken "Tjänster".

Kram Maria

 

Följ mig gärna på
Instagram: @energiochinspirationskallan
                         @kristallbutiken_i_oskarshamn

Gillar du naturbilder så finns jag även under @energi_kallan

Facebook:Energi&Inspirationskällan
                      Kristallbutiken i Oskarshamn