ALLT ÄR ENERGIER.

Tarot

En Tarotlek innehåller 78 kort uppdelade i Stora och Lilla Arkanan.
Arkana betyder hemlighet.
Lilla Arkanan består av fyra sviter motsvarande de fyra färgerna i en vanlig spelkortlek. Varje svit har en grundenergi och tillsammans med numerologin så skapas ett innehåll.

Min uppfattning är att tarotkorten är ett fantastiskt verktyg att använda som hjälp i olika situationer men det viktigaste är din egen känsla, tolkning, upplevelse av det kortet förmedlar. De ska vara speglar till ditt inre och våga lyssna till vad den säger dig i samband med varje kort.

En del tilltalas av strukturen som en traditionell Tarotlek har, då det finns en grundbetydelse för varje kort. En del behöver andra mer "öppna" kort för att deras inre potential ska få blomma ut.

Min förhoppning med att vägleda med hjälp av tarotkort är att på något sätt hjälpa den som gett mig sitt förtroende här och nu och framåt närmsta tiden. Livet är inte alltid lätt, utan det finns många utmaningar på vår väg men det finns alltid stöttning, pepp och kraft att förmedla ur varje situation.

Många förknippar kanske tarotkort med att "spå" framtiden och visst på ett sätt stämmer det då det är energierna man ser på framåt utifrån dagsläget. Jag vill dock kalla det att vägleda då det alltid är din fria vilja att ta emot, tolka informationen och göra de vägval som du önskar utifrån det jag förmedlar.


Healing

Healing är för mig en underbar, kärleksfull energi som kommer från samma källa oavsett namn ~ Universum.

Healing är inget som bara vissa kan utöva utan en naturlig kärleksfull handling som alla kan göra. Varför blåser vi på såret när ett barn ramlat? Jo för att det är healing! Varför känns det oftast bättre när någon kramat om eller gett oss en stödjande klapp på axeln? Jo för att det är healing! Men vi pratar inte i de termerna, utan det är medmänsklighet!

Genom mina år av vägledning upplever jag det som att de som har en mer framträdande healingådra ofta arbetar med människor på något sätt, de vill hjälpa andra människor. Oftast inom vårdande yrken men även på andra arbetsplatser där de fungerar i sammanhang med att möta och hjälpa andra människor.

Med andra ord behöver man inte gå en healingkurs för att kunna förmedla healing men som med andra saker, blir du bättre på något du övar på, samt får erfarenheter av genom att träffa och träna på andra människor samt få hjälp med verktyg att "öppna upp" ännu mer. Dessutom lär du dig att kanalisera energin från Universum och tar då inte av din egen energi. När du ger kanaliserad healing (t.ex. Reiki) så får du själv samtidigt. Win-win eller hur?

Ibland kan det finnas rädslor eller blockeringar i vägen som behöver bearbetas och lösgöras i den takt som den personen behöver i sin personliga utveckling, för en människas personliga och andliga utveckling är inte den andra lik.

Min förhoppning med att förmedla healing är att hjälpa människor att stärka sin egen energi för att må så bra som möjligt. Healing stärker och läker på djupet från cellnivå. Under varje healingsession så arbetar healingen där det behövs som mest ju nu. En healingsession är aldrig den andra lik.


Kristaller

Kristaller består av atomer som vibrerar i olika energifrekvenser beroende på vilken kristallfamilj den tillhör samt vilken färg kristallen har. Det gör att olika kristaller synkar med olika chakran i kroppen.

En kristall kan passa flera eller alla chakran. Det kan aldrig bli "fel" utan det enda är att effekten isåfall uteblir.

Jag använder mig av kristaller på något sätt i allt jag gör och ju mer jag jobbar med dom desto mer får jag till mig.

Min förhoppning är att kunna förmedla vilken hjälp man kan ge sig själv i olika situationer och skeden i livet genom att bära kristaller eller placera dem på utvalda platser i hemmet.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige.

För mer info besök gärna:
https://reikiforbundet.se/